Grafsteen Tekst

Met een grafsteen tekst maakt u een grafsteen of grafmonument persoonlijk. Een grafsteen tekst maken is om meerdere reden een lastig onderdeel van het ontwerpen van een grafsteen, daarom maken wij het graag iets minder moeilijk. Onze experts kunnen u helpen met alles wat er komt kijken bij het opstellen van een grafsteen tekst. Ook hebben wij verschillende voorbeelden van overlijdens teksten op grafmonumenten, zodat u kunt kijken wat wel en niet zou passen bij het grafmonument. Doordat wij communicatie erg belangrijk vinden en u goed op de hoogte houden van het proces kunnen wij de grafsteen maken precies zoals u voor ogen heeft.

Mooie teksten voor grafsteen

Een tekst voor op grafsteen bedenken kan soms een lastige klus zijn. Hoe eert u uw dierbare in een of meerdere korte spreuken? Mooie teksten kort houden is lastig, het liefst zou u waarschijnlijk een heel verhaal schrijven. Grafsteenteksten of in memoriam teksten kunnen het beste kort maar krachtig zijn. Veel mensen halen steun uit de tekst op een grafsteen, zeker als de zin een persoonlijke klank heeft. Tekst voor grafsteen kan bijvoorbeeld een mooie uitspraak van de overledene zijn of een toepasselijke quote. Tot slot is het nog belangrijk om een keuze over het soort gravering die u op de steen wilt laten maken. 

Korte tekst overlijden bedenken

Een tekst overlijden moeder of een tekst grafsteen ouders bedenken is een moeilijke klus. Als de mensen die u groot gebracht hebben wegvallen is het lastig om in enkele zinnen te beschrijven wie diegene was en wat hij of zij voor jou heeft betekend. Aan aantal tips voor het bedenken van lieve spreuken zijn:

  • Haal goede herinneringen op en schrijf iets vanuit het gevoel dat dit oproept;

  • Stond de overledene bekend om een bepaalde uitspraak? Dan is het misschien mooi om dit in de tekst te verwerken;

  • Kies een mooie zin uit de grafrede of overlijdenskaart. 

Een passende tekst op een grafsteen bij Lavertu Steenhouwers

Met grote zorgvuldigheid en goede communicatie zorgen wij ervoor dat uw persoonlijke grafsteen tekst precies zoals u voor ogen had op het grafmonument komt te staan. Naast het maken van een mooi grafmonument, kunnen wij bij Lavertu Steenhouwers ook een grafsteen tekst opknappen. De grafsteen tekst kosten zijn afhankelijk van verschillende aspecten van de tekst, zoals de grootte van de tekst en de afwerking van de letters. Neem gerust contact op met Lavertu Steenhouwers voor meer informatie of hulp bij het opstellen van een passende grafsteen tekst.

Neem contact met ons op