Urnen

Wij maken urnen die volledig voldoen aan het beeld dat u in uw hoofd heeft. In een intakegesprek zullen wij over al uw wensen bespreken en zullen wij u voorzien van persoonlijk advies. Zo kiest u zelf het materiaal, de vorm en het formaat van de urn. Wij kunnen de urn voorzien van een mooie foto of deze graveren met een door u gekozen tekst. U kunt in onze showroom een aantal van onze eerdere ontwerpen van urnen bekijken, of inspiratie opdoen uit de foto’s op onze website. 


Waar moet u rekening mee houden?

Bij het uitzoeken van een urn zijn er een aantal punten waar u op moet letten. Er zijn een aantal materialen die niet geschikt zijn voor buiten en vooral de vorst niet aan kunnen. Daarom is belangrijk om u goed te laten voorlichten bij het maken van de juiste keuzen voor een urn. Daarnaast zijn er verschillende maten beschikbaar, dit heeft te maken met het volume van de urn en dus de hoeveelheid die in de sier urn moet kunnen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook DUO-urnen, zie de afbeelding hieronder, dit zijn urnen waar het as van 2 personen samen in kan.
Wij hebben een ruime ervaring met het plaatsen van urnen buiten op een graf maar ook voor binnen als kleinere sier urn.

knuffelde graf gedenksteen                   een paar urnen op een graf


Unieke urnen naar uw wens

Kom langs in onze showroom in Amsterdam om uw wensen voor een urn te bespreken en gebruik te maken van het advies van onze ervaren medewerkers. Als u van tevoren wilt weten of het idee dat u in uw hoofd heeft te verwezenlijken is, kunt u ook altijd eerst contact met ons opnemen. Ook voor vragen of opmerkingen zijn wij bereikbaar. Naast urnen kunnen wij ook grafstenen en volledige grafmonumenten voor u maken. Wij zijn al sinds 1911 ervaren op het gebied van grafstenen en urnen. Na het maken van de urn of het urn graf kunnen wij deze plaatsen op de desbetreffende begraafplaats. Voor urnen op maat zit u goed bij Lavertu Steenhouwers.

Neem contact met ons op