Grafstenen specialist

Bij grafstenen kunt u kiezen uit veel verschillende stijlen en materialen. Bij Lavertu Steenhouwers luisteren we naar uw wensen en voeren deze door in het ontwerp van de grafsteen. Misschien heeft u al een heel duidelijk beeld over het soort grafsteen dat u wilt, maar als u nog geen idee heeft is dat ook geen probleem. Op onze site staan diverse grafstenen voorbeelden, waar u inspiratie uit op kunt doen. Op basis van uw wensen maken wij een offerte, waar we mee aan de slag gaan na uw goedkeuring. Kom langs in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden voor grafstenen en grafmonumenten.
 

Neem contact met ons op
 

Waar kan ik grafstenen kopen?

Waar kunt u grafstenen kopen? Bij Lavertu Steenhouwerij kunt u terecht voor verschillende soorten grafmonumenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het standaard model grafsteen, dat rechtop aan het einde van het graf wordt geplaatst. Deze kan zijn gemaakt van natuursteen, roestvrij staal, maar ook bijvoorbeeld een glazen grafsteen behoort tot de mogelijkheden;
  • Liggende grafstenen met een persoonlijke tekst en/of foto van de overledene;
  • Een andere mogelijkheid is een zwerfkei kopen als grafmonument. Dit geeft het graf een traditionele uitstraling, maar is toch net anders dan een standaard model grafsteen.

Onze werkplaats is gelegen in Amsterdam, maar wij plaatsen grafstenen door heel Nederland. Neem dus gerust contact met ons op voor een bijzondere grafsteen voor de door u gekozen begraafplaats.

Grafstenen

Grafstenen Kopen
 

Onlangs geplaatste grafstenen
 

Grafstenen online ontwerpen

De tekst op de grafsteen is een belangrijk onderdeel. Hiermee maakt u de steen uniek en persoonlijk voor de overledene. De steen graveren kan door middel van verschillende methoden, afhankelijk van het materiaal van de grafsteen. Bij Lavertu Steenhouwers creëren wij persoonlijke grafstenen, grafstenen voor een algemeen graf en grafurnen van onder andere de volgende materialen:

Voorbeelden grafstenen

Heeft u nog geen idee voor een passend grafmonument? Op onze website ziet u enkele onlangs geplaatste grafstenen in allerlei soorten, vormen en materialen. Neem gerust een kijkje tussen deze grafstenen voorbeelden of kom langs in onze werkplaats in Amsterdam, hier kunt u verschillende mogelijkheden voor een grafmonument bekijken en kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden. Samen met u bespreken wij graag uw wensen voor een persoonlijke grafsteen en wij regelen de rest. Van het transport tot het plaatsen, u hoeft er niet meer naar om te kijken. Zo kunt u zich richten op andere belangrijke zaken. Bij Lavertu Steenhouwerij hebben wij al meer dan honderd jaar ervaring met het maken van bijzondere grafmonumenten en zorgen wij ervoor dat u een deel van de organisatie van dit belangrijke onderdeel met een gerust hart uit handen kunt geven.

Voorbeelden grafstenen

Grafsteen Prijs elementen


Prijzen grafstenen

Grafstenen prijzen kunnen relatief ver uit elkaar liggen. De prijs van een grafsteen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaal, de grootte en het wel of niet plaatsen van accessoires. De meest standaard modellen grafstenen zijn relatief goedkope grafstenen in vergelijking met bijzondere grafstenen of andere soorten grafmonumenten. Neem gerust een kijkje in onze werkplaats voor voorbeelden van grafmonumenten of maak een afspraak om uw wensen voor het grafmonument met ons te bespreken. Wij creëren graag het grafmonument dat u voor ogen heeft.

Inkoop oude grafstenen

Bij Lavertu hebben wij al meer dan honderd jaar ervaring met het opleveren van zorgvuldig gecreëerde grafstenen. Voor grafstenen in Rotterdam, Amsterdam maar ook door de rest van Nederland kunt u  bij ons terecht. Daarnaast kunt u bij Steenhouwerij Lavertu ook terecht om grafstenen te laten inkopen, zo geven wij grafstenen van waardevolle materialen een nieuw leven. Lavertu Steenhouwerij verzorgt dus alles omtrent gedenkstenen, van oplevering tot onderhoud en van het plaatsen tot stenen een nieuw leven geven.

Grafstenen op maat

Uw wens of die van de overledene kan volledig worden doorgevoerd door onze steenhouwers. Het materiaal, de vorm en de tekst kunnen allemaal naar uw wensen worden ontworpen en op maat worden gemaakt. Kom langs in onze showroom voor een eerste gesprek, waarin we uw wensen kunnen bespreken. Ons team zal er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. U kunt op uw gemak uitleggen wat u voor ogen heeft en ondertussen inspiratie opdoen bij onze eerdere ontwerpen. Wanneer de grafsteen klaar is zullen wij deze plaatsen op het graf. Wij kunnen maken en plaatsen grafstenen door heel Nederland.

Neem contact met ons op