Letters grafsteen Halfweg

Letters op een grafsteen zijn voor veel mensen een voorwaarde. Een grafsteen zonder letters komt bijna nooit voor, omdat de gegraveerde tekst een belangrijk onderdeel van de grafsteen is. In de meeste gevallen worden de naam, geboortedatum en sterfdatum van de overledene genoemd en in sommige gevallen wordt daar nog een zelfgekozen tekst bijgezet. Toch wil het zo zijn dat veel letters na verloop van tijd vervagen of beschadigen. Bij Lavertu Steenhouwers nabij Halfweg kunnen wij grafsteen letters bijwerken, zodat deze weer in ere hersteld worden. Wij kunnen de letters van de grafsteen opnieuw verven, de tekst veranderen of er nieuwe tekst bijzetten.

Letters in Grafsteen

Informatie aanvragen

Grafsteenletters laten herstellen in Halfweg

Letters op een grafsteen zelf bijwerken is meestal geen goed idee, omdat daar de juiste materiaalkennis voor nodig is. Als u niet over deze kennis beschikt en u de grafsteen letters gaat schilderen, loopt u het risico de steen te beschadigen. Wij kunnen de letters op de grafsteen herstellen. Dit kunnen wij doen op begraafplaatsen in een groot werkgebied, zo ook in Halfweg. Wij kunnen voor u:

  • Letters grafsteen bijwerken;
  • Letters grafsteen verven;
  • Nieuwe tekst op de grafsteen bijzetten.

Letters Grafsteen Halfweg

Letters grafsteen Halfweg repareren en bijzetten door Lavertu Steenhouwers

Is de tekst op de grafsteen van een van uw dierbaren beschadigd of vervaagd? Wij kunnen de letters inkleuren op de grafsteen, een reparatie uitvoeren of een geheel nieuwe tekst bijzetten. Kom langs in onze showroom, deze is goed bereikbaar vanuit Halfweg. Hier kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken voor het herstellen van grafsteenletters. Ook kunnen we het hebben over de kosten van letters op een grafsteen. Lavertu Steenhouwers kan de letters op een grafsteen in Halfweg weer als nieuw doen lijken.

Informatie aanvragen