Foto op grafsteen

Met een foto op de grafsteen maakt u het herdenk monument persoonlijker. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een foto op een grafmonument, zoals het plaatsen van een kleine porseleinen foto op de grafsteen. Een foto een portretfoto tot een foto van de natuur, er is heel veel mogelijk voor een grafsteen met een persoonlijk karakter. Bij Lavertu Steenhouwers zijn onder andere de volgende opties mogelijk voor een foto op de grafsteen:

  • Een afbeelding of foto op een glasplaat. Een foto of afbeeldingen in natuursteen uithakken of zandstralen is mogelijk, maar ook de foto in glas graveren behoort tot de mogelijkheden;
  • Een porseleinen foto op grafsteen plaatsen;
  • Een waterdichte fotolijst in de grafsteen plaatsen;
  • Gelaserde foto's op de grafsteen

Een gedenkmonument zoals u het voor ogen heeft

Een foto op de grafsteen laten plaatsen of erin laten graveren kan een mooie aanvulling zijn op de tekst op de grafsteen. Een pasfoto op het monument plaatsen of in het monument graveren is mogelijk op verschillende manieren. Wat voor een soort foto het beste past bij het gedenkmonument is afhankelijk van het soort gedenkmonument, het formaat, de gekozen grafsteen tekst en de positie van de tekst. De kosten voor een foto op de grafsteen zijn onder andere afhankelijk van het type grafmonument, de gekozen vorm van de foto en grootte van de foto. Wilt u meer weten over de opties of wilt u advies over een foto op een grafsteen? Onze experts van Lavertu Steenhouwers kunnen u helpen bij het kiezen en positioneren van een foto op de grafsteen.

Informatie aanvragen