Asbeelden

De asbeelden van Lavertu zijn het alternatief voor een reguliere urn. Bij deze beelden is een gedeelte van de as van de overledene in de sokkel verwerkt. Over het algemeen vinden de meeste mensen deze mini urn fijner om thuis neer te zetten, omdat het een minder morbide connotatie met zich meebrengt.

Informatie aanvragen

 

Mogelijkheden voor asbeelden

Meestal komen asbeelden in de vorm van kleine bronzen beeldjes. Deze bronzen asbeelden zijn goed te onderhouden en worden daarom vaak als materiaal gebruikt. Toch zijn er ook andere opties, zoals de as van overledene in glas bewaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een glazen deel in de sokkel. Andere voorbeelden van asbeelden zijn:

  • Asbeelden brons;
  • Asbeelden glas;
  • Asbeelden tuin;
  • Boeddha urn.

 

Asbeelden

Asbeelden Glas

Asbeelden Urn


Asbeelden urn als alternatief voor standaard urn

Een asbeeld kan veel persoonlijker zijn dan een urn. Waar een urn maar beperkte opties voor verschillende vormen heeft, kunt u met asbeelden echt alle kanten op. De sokkel wordt natuurlijk al gevuld met de as van de overledene, maar ook het beeld zelf kunt u heel persoonlijk maken. Denk bijvoorbeeld aan een vorm die uw dierbare mooi vond, of juist een symbolisch beeld om de overledene te eren. Verder is het mogelijk om een bijzondere tekst te laten graferen in een sokkel wat geplaatst wordt op het asbeeld. Al uw wensen kunnen besproken worden met onze steenhouwers, die u alle mogelijkheden kunnen voorleggen. Vervolgens zullen wij het beeld precies maken zoals afgesproken. Op die manier kunt u het verlies van uw geliefde volledig afsluiten met een volwaardig aandenken.

Gedenkbeeldjes

Asbeelden van Lavertu Steenhouwers

Lavertu is al jarenlang expert op het gebied van grafstenen, urnen, gedenkbeeldjes en asbeelden. Kom vooral een keer langs in onze showroom, waar wij een aantal van onze beste werken tentoonstellen. Hier kunt u inspiratie opdoen en bovendien in gesprek gaan met een van onze medewerkers, die u kunnen helpen met het ontwerpen van uw ideale urn of asbeeld. Heeft u een vraag of bent u op zoek naar snel en professioneel advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren medewerkers staan u graag te woord. Ontdek de voordelen van asbeelden bij Lavertu Steenhouwers.

Informatie aanvragen