Grafsteen Prijzen

De grafsteen prijzen van Lavertu Steenhouwers worden gebaseerd op de wensen voor de steen die u, in een oriënterend gesprek met ons, heeft aangegeven. Op basis van het materiaal voor de steen, de vorm, de details die erin verwerkt zijn en de tekst die erin gegraveerd is, zullen wij een offerte opmaken. Wanneer u akkoord gaat met het voorontwerp en de offerte, kunnen wij aan de slag gaan met de grafsteen. Wanneer deze helemaal af is, zullen wij deze voor u plaatsen op de begraafplaats. Zo staan wij u van begin tot eind bij in het proces.

Grafsteen prijzen bij Lavertu Steenhouwers

De prijzen van grafstenen hangen van meerdere factoren af. Zo heeft het soort graf waar de steen op geplaatst zal worden invloed op de prijs, een familiegraf is vaak groter en om die reden vaak duurder dan bijvoorbeeld een algemeen of persoonlijk graf. Daarnaast heeft het materiaal van de steen invloed op de prijs, een grafsteen van graniet heeft een andere prijs dan een grafsteen van marmer of bijvoorbeeld een glazen grafsteen. . Een korte grafsteen voor een algemeen graf geldt over het algemeen als een relatief goedkope grafsteen, terwijl een grafsteen met veel bijzondere details vaak wat prijziger kan uitvallen. Toch kan zo’n speciale grafsteen een goede zet zijn. Niet alleen is het een mooi laatste eerbetoon aan de overledene, u kunt er ook financieel gewin uit halen. Wist u bijvoorbeeld dat sommige uitvaartkosten, waaronder de kosten voor de grafsteen, van de erfenis afgetrokken kunnen worden? Hierdoor hoeft u minder erfbelasting te betalen en houdt u achteraf dus meer over. 

Kom langs in onze showroom en bespreek uw wensen met een van onze medewerkers. Wij kunnen u voorzien van advies en een schatting geven van de kosten voor de steen. Mooie grafstenen tegen goede grafsteen prijzen vindt u bij Lavertu Steenhouwers. 

Neem contact met ons op

Wilt u een grafsteen laten ontwerpen aan de hand van uw eigen inbreng? Dat kan bij Lavertu Steenhouwers. Sinds 1911 zijn wij werkzaam in de grafsteenbranche en hebben dus vele jaren ervaring. Kom langs in onze showroom en bespreek uw wensen met een van onze medewerkers. Wij staan voor u klaar met advies op maat. Na het bespreken van de mogelijkheden zullen wij voor u een voorontwerp maken en een offerte opstellen. Na uw akkoord kunnen wij aan de slag en kan de grafsteen geplaatst worden.