Urn Keramiek

Al jarenlang maakt de mens urnen van aardewerk. Zo’n keramiek urn is hedendaags nog altijd een van de meest populaire urnen. Een keramische urn is over het algemeen van goede kwaliteit en kan daarom binnen gezet worden, maar de meeste van deze urnen kunnen ook gebruikt worden als urn voor buiten. Een urn van keramiek kan in veel verschillende vormen en maten komen, dus u heeft een uitgebreide keuze. 

Informatie aanvragen

 

Verschillende urnen keramiek

Bij Lavertu hebben wij diverse urnen in de showroom staan waar u uit kunt kiezen. Het is bij ons niet mogelijk om een urn op maat te laten maken, desalniettemin hebben wij een ruim assortiment van ambachtelijke urnen. Inspiratie opdoen kan in onze showroom of via de foto’s op onze site. Verder kunnen onze medewerkers ook helpen met het uitkiezen van de perfecte urn. Een as urn kan veel verschillende vormen aannemen, zo hebben wij onder andere:

  • Traditionele urnen;
  • Moderne urnen; 
  • Urnen in speciale vormen, zoals een urn hart.

Keramische Urn

Keramische urn op maat

Veel nabestaanden vinden het belangrijk dat de urn die ze voor de overledene uitkiezen persoonlijk en uniek is. Lavertu Steenhouwers kan u daarbij helpen. In onze urnenwinkel kunt u een urn kopen die wij naar uw wensen kunnen bewerken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van een foto van uw dierbare of het laten graveren van een bijzondere tekst. Kom vooral langs in onze showroom om de urnen te bekijken en inspiratie op te doen. Ook kunt u hier in gesprek gaan met een van onze medewerkers, die u kan voorzien van advies. Heeft u een idee in gedachten? Ook dit kunt u met onze medewerkers bespreken, zodat u samen naar de mogelijkheden kunt kijken. 

Keramische Urn op maat

Urn keramiek van Lavertu Steenhouwers

Wat kost een urn? De kosten urn kunnen onderling verschillen. Dit ligt vaak aan het materiaal van de urn en het wel of niet toevoegen van persoonlijke details. Wanneer u een idee voorlegt aan een van onze steenhouwers zullen wij altijd eerst een offerte opstellen. Pas wanneer u hiermee instemt gaan wij aan de slag met de urn. Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Bekijk onze ontwerpen voor urn keramiek in de Lavertu showroom.

Informatie aanvragen