Grafstenen bij Lavertu

Lavertu Steenhouwers te Amsterdam maakt al sinds 1911 op ambachtelijke wijze grafstenen en urnen. Sommige technieken die we gebruiken om grafstenen te maken zijn al bijna 100 jaar oud. Moderne middelen zoals geavanceerde gritstraalapparatuur en computergestuurde machines maken nog meer mogelijk zodat we beter aan uw wensen kunnen voldoen.


Persoonlijk Advies en Maatwerk

Wij geven u graag in een persoonlijk gesprek advies over de verschillende grafstenen zodat u een afgewogen keuze kunt maken. De verschillende grafstenen, kleuren en lettertypen zijn van invloed op de uitstraling van de grafsteen. Hieronder staan de verschillende type graven welke op de begraafplaats geplaatst worden. Er zijn natuurlijk oneindig veel mogelijkheden.
Tijdens een bezoek aan onze showroom en een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers kunt u rustig en op uw gemak de vele verschillende mogelijkheden bekijken. U kunt tijdens dit gesprek al uw wensen kenbaar maken aan onze medewerker.

Vrijblijvend informatie aanvragen

 

                                 Klik hieronder op de verschillende mogelijkheden.

              Familie graf                                                      Chinees graf

           Dubbel graf                                                      Glas / Ruw

           Kinder graf                                                       Algemeen graf  

           Islamitisch graf                                                Urn graf 

 

Prijs van een grafsteen

Wij maken altijd op basis van uw persoonlijke wensen een vrijblijvende offerte. De prijs voor een grafsteen hangt van veel verschillende factoren af zoals de keuze van materiaal, vorm van de grafsteen of zerk, maat van de grafsteen en de keuze in soorten belettering. Al deze verschillende factoren hebben invloed en daarom maken wij altijd een persoonlijke offerte.
Omdat er zoveel mogelijkheden zijn kunnen wij ook voor ieder budget een mooie passende grafsteen maken. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden of maak een afspraak in onze showroom.

Showroom grafstenen

Neem contact op

Sinds 1911 is Lavertu de specialist. Wij vervaardigen en plaatsen met de grootste zorg de grafsteen naar uw wens. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

* Velden met een * zijn verplicht