Goedkope Grafstenen

Een goedkope grafsteen die toch de herinnering aan uw overleden dierbare op een mooie manier vastlegt: dat is waar u naar op zoek bent. Lavertu Steenhouwers gaat graag voor u aan de slag om een betaalbare gedenksteen te ontwerpen. Een budget grafsteen hoeft namelijk helemaal niet van mindere kwaliteit te zijn. Bekijk voorbeelden van onze budget grafmonumenten online en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Informatie aanvragen
 

Goedkope Grafsteen
 

Goedkope grafstenen prijzen

Voordat u op zoek gaat naar een goedkope grafsteen is het belangrijk om bij de prijzen stil te staan. Wij hebben diverse indicaties voor de kosten, de prijzen zijn alleen beschikbaar op aanvraag voornamelijk door het maatwerk waarop wij grafstenen leveren. Denk hierbij aan de volgende voorbeelden:

  • budget grafsteen met eigen opschrift kopen:

  • op maat gemaakte grafsteen:

  • speciale grafsteen met bijzonder materiaal: 

Een goedkope grafsteen kopen doet niet af aan de kwaliteit van de steen of het opschrift. We gaan altijd met u in overleg om een ontwerp te creëren waar u tevreden mee bent.  
 

Voorbeelden van budget grafmonumenten 

Een grafsteen kopen gaat gepaard met het maken van moeilijke keuzes. Wat voor grafsteen doet recht aan uw overleden dierbare? Wij helpen u graag bij het nemen van een beslissing. Allereerst bepalen we wat voor grafmonument u nodig hebt. Er zijn een paar mogelijkheden:

  • grafsteen eigen graf;

  • grafsteen algemeen graf;

  • grafsteen urngraf.

Goedkope Grafstenen

Maes Natuursteen

Goedkope stenen voor verschillende graven 

Wij bieden in alle categorieën goedkope grafstenen: algemeen graf of particulier graf, urnengraf of gewoon graf. Wat is precies het verschil tussen een eigen graf en een algemeen graf? Een algemeen graf blijft op naam van de eigenaar van de begraafplaats staan. Deze bepaalt ook wie er in het graf worden begraven, waardoor er vaak twee of meer personen zonder familieband in hetzelfde graf komen te liggen. Een particulier of eigen graf komt voor een bepaalde periode op de naam van een nabestaande te staan. Deze persoon krijgt de zogenaamde ‘grafrechten’ en mag deze overdragen aan andere familieleden. Zo blijft het graf op naam van de familie. Een urnengraf biedt u als nabestaanden de mogelijkheid toch naar een plek te gaan waar u uw dierbare kunt gedenken.
 

Klein budget grafmonument

Prijzen voor grafstenen kunnen behoorlijk uiteen lopen om diverse redenen. Ten eerste heeft dit te maken met het materiaal voor het grafmonument. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een duurder materiaal als marmer maar ook voor een relatief goedkoop natuursteen zoals bijvoorbeeld graniet. Daarnaast kunt u de tekst op het monument zo duur maken als u zelf wilt. Als u kiest voor een minimalistische tekst op de steen kunnen wij deze goedkoop graveren. Op deze manieren kunt u een grafsteen kopen goedkoop maken. Bekijk onze grafstenen online in het fotoboek. 

 

Goedkope Grafstenen Lavertu Steenhouwers

Grafsteen kopen van zelfgekozen materiaal

Een goedkope grafsteen wordt pas echt persoonlijk wanneer u er uw eigen opschrift op hebt laten plaatsen. Maar ook het door u gekozen materiaal kan veel over uw overleden dierbare zeggen. Kiest u voor een warme granietsoort of voelt u meer voor het elegante marmer? Ook ruwe stenen en Belgisch hardsteen behoren tot de opties. Vraag geheel vrijblijvend een gesprek met ons aan en laat ons een goedkope grafsteen voor u ontwerpen die aan uw wensen en verwachtingen voldoet.

 

Goedkope grafstenen bij Lavertu Steenhouwers

Bij Lavertu kunnen wij een grafsteen maken die volledig aan uw wensen voldoet. Naast grafstenen kunt u bij ons ook terecht voor urnen en grafzerken. Vraag onze medewerkers om advies voor het ontwerpen van een grafmonument en informeer bijvoorbeeld naar onze grafzerken prijzen. Het budget voor een monument hoeft helemaal niet groot te zijn, samen met u kunnen we kijken naar de opties voor een betaalbaar en waardig laatste gebaar naar uw dierbare. Voor goedkope grafstenen zit u goed bij Lavertu Steenhouwers.

Informatie aanvragen