Boeddha Urn

De Boeddha urn groeit in populariteit. Deze urn in de vorm van de bekende boeddha is naast een volledig functionerende urn ook een beeld die u thuis of op een andere gewenste plaats als decoratie kunt neerzetten. In sommige gevallen voelen nabestaanden zich beter bij het in huis plaatsen van deze zogeheten asbeelden dan een traditionele urn.

Informatie aanvragen

Urn Boeddha

Soorten urn boeddha

Net als de welbekende boeddha beelden komen ook boeddha urnen in diverse vormen. Zo kan de boeddha een andere houding aannemen, wat volgens de levensbeschouwing telkens een andere betekenis heeft. Daarnaast komt de Boeddha urn ook in verschillende formaten, uit welke u kunt kiezen. Een aantal voorbeelden van boeddha urnen zijn:

  • Slapende boeddha urn;
  • Kleine boeddha urn;
  • Mini buddha urn;
  • Urn boeddha in lotushouding. 

Boeddha Urn
 

Boeddha urn op maat

Bij Lavertu Steenhouwers kunnen wij urnen bewerken aan de hand van uw wensen. Wat dacht u bijvoorbeeld van spirituele teksten Boeddha te laten graveren op een sokkel voor uw urn? Een andere tekst of het toevoegen van een foto is ook mogelijk. Kom gerust langs bij ons in de Lavertu showroom, waar een aantal van onze urnen tentoongesteld staan. Onze medewerkers kunnen u daar voorzien van professioneel advies en al uw vragen beantwoorden. Samen kunnen jullie de mogelijkheden voor een boeddha urn bespreken. Wilt u bijvoorbeeld een mini boeddha urn? Of juist een groot beeld? Alle idee├źn zijn te bespreken met onze steenhouwers. Op basis van dit eerste gesprek zullen wij een offerte opstellen en gaan pas aan de slag wanneer u deze volledig heeft goedgekeurd. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan bij de aanschaf van de perfecte urn voor uw dierbare. 

 

Lavertu Steenhouwers voor een Boeddha urn

Voor diverse soorten urnen en grafstenen zit u goed bij Lavertu Steenhouwers. Sinds 1911 zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van urnen en grafstenen. Met dank aan jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgedaan in dit vakgebied. Deze kennis is generatieslang doorgegeven in ons familiebedrijf. Ons doel is om iedere nabestaande te helpen met een passende urn of grafsteen voor de overledene. Kom inspiratie opdoen in onze showroom of neem contact met Lavertu Steenhouwers op voor vragen of advies over een Boeddha urn.

Informatie aanvragen