Familiegraf

Een familiegraf is een graf waarin een, twee of meer personen van dezelfde familie in begraven liggen. Anders dan bij een algemeen graf bepaalt de eigenaar van het graf wie er begraven mag worden, en niet de gemeente. Wilt u op het familiegraf een mooi monument laten plaatsen? Dan kan Lavertu Steenhouwers deze voor u ontwerpen en maken. Wij maken in overleg met u een ontwerp die aan uw wensen voldoet met in achtneming van de regels die de begraafplaats hanteerd. Wanneer het monument af is, zullen wij deze ook voor u plaatsen op de begraafplaats waar het graf zich bevindt. 

Brons gekleurde grafsteen                sierlijk hart bij grafsteen

Monument familiegraf bij Lavertu Steenhouwers

Op onze site staan een aantal grafmonumenten die wij in het verleden hebben geplaatst, foto voorbeelden. Ook in onze showroom staan meerdere grafmonumenten tentoongesteld, waar u inspiratie uit kunt opdoen. Wanneer u in onze showroom bent, kunt u in gesprek gaan met een van onze medewerkers en uw wensen voor het familiegrafmonument bespreken. Op basis van deze wensen en voorkeuren gaan wij aan de slag met het voorontwerp en stellen wij een offerte op. 

Informatie aanvragen

Vervaardiging Grafstenen

Als u akkoord gaat met de offerte en het voorontwerp, ontvangt u een opdrachtbevestiging van ons en gaan wij aan de slag. Tijdens het vervaardigen van de grafsteen of het grafmonument kunt u een kijkje komen nemen in onze werkplaats als u dat wenst. Vooral het ontwerp van de belettering bespreken wij graag persoonlijk in onze werkplaats met u voordat we de letters op de steen aanbrengen. Zodra het monument af is wordt het door ons geplaatst op het graf. Wij zorgen voor het contact met de begraafplaats en de aanvraag die hiervoor gedaan moet worden. U krijgt bericht van ons zodra de grafsteen of het grafmonument geplaatst is. Wij verzorgen alle facetten rondom het grafmonument voor u. 

personeel lavertu aan het werk