Grafsteen

Iedere grafsteen is een uniek, net als iedere overledene. Om hem of haar goed te representeren kunt u al uw wensen voor de grafsteen doorgeven aan onze steenhouwers. Aan de hand van de wensen die u doorgeeft kunnen wij een voorontwerp maken en een offerte opstellen. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp zullen wij overgaan op het maken van de steen. U kunt zelf het materiaal van de grafsteen bepalen, de gewenste tekst doorgeven en bepalen of u een foto op de grafsteen wilt laten plaatsen.

Grafsteen

Unieke grafstenen op maat

De ideale grafsteen zoeken kan een hele klus zijn. Bij Lavertu Steenhouwers kunnen wij u helpen met het ontwerpen van de grafsteen voor uw dierbare. Wij kunnen al uw wensen meenemen in het maken van een ontwerp en kunnen u met suggesties bijstaan, bijvoorbeeld voor de grafsteen tekst of andere onderdelen. Er zijn heel wat manieren waarop we een grafsteen kunnen personaliseren, denk daarbij bijvoorbeeld aan: 

Grafsteen kopen

Wat kost een grafsteen? Dat is een vraag die wij vaak horen, maar een budget voor grafsteen is geen vast bedrag. Kosten voor een grafsteen hangen onder andere af van de tekst grafsteen en het materiaal van de steen. Voor een goedkope grafsteen kunt u kiezen voor een steen van relatief goedkoop materiaal en weinig tekst. Over het algemeen geldt dat een simplistische grafsteen goedkoop is in vergelijking met een steen waar veel details aan worden toegevoegd. Daarnaast zijn er eventuele kosten nadat de grafsteen al geplaatst is, denk daarbij aan de grafsteen schoonmaken door een professioneel bedrijf. Kortom, het budget voor een grafsteen is voor iedereen verschillend en daar kunnen wij als steenhouwer ook zeker rekening mee houden.

Grafsteen graveren bij Lavertu Steenhouwers

Qua tekst kunt u helemaal zelf bepalen wat u op de grafsteen wilt laten graveren. Dit kunnen een paar woorden of een heel verhaal zijn. Ook kunnen wij graveren in meerdere talen en geschriften, zoals Arabisch, Chinees en Hebreeuws. Kom langs in onze showroom en overleg met een van onze medewerkers. Wij geven u persoonlijk advies en gaan met u langs alle wensen voor de grafsteen om zo tot het beste ontwerp voor uw ideale monument te komen. Nadat de steen gemaakt is kunnen wij deze plaatsen op de begraafplaats. Wij leveren grafstenen in heel veel verschillende plaatsen in een groot werkgebied. Neem contact met Lavertu Steenhouwers op en geef uw wensen door voor een grafsteen

Neem contact met ons op