Urnen Spaarndam

De urnen van Lavertu Steenhouwers zijn zeer divers en volledig aan te passen aan uw wensen. Kiest u bijvoorbeeld voor een kleine urn, een mini urn of juist voor een relatief grote urn? De as urnen van Lavertu kunnen volledig aan de hand van uw wensen ontworpen en gemaakt worden. Lavertu Steenhouwers is een grafstenen- en urnenwinkel in de buurt van Spaarndam. Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring met het maken van grafmonumenten in Spaarndam. 

Urnen

Laat ons uw ideale urn ontwerpen in Spaarndam

In het verleden hebben wij al heel wat bijzondere urnen mogen maken. Een asurn kan in heel veel verschillende vormen en maten komen. Afhankelijk voor uw budget voor urnen, kunnen wij voldoen aan uw wensen voor de urn. De standaard ontwerpen zijn relatief goedkope urnen, terwijl persoonlijke urnen over het algemeen iets prijziger zijn. Als u een urn kopen gaat, kunt u kiezen uit diverse maten, materialen en vormen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de volgende urnen maken:

  • Kleine urnen in Spaarndam;

  • Mini urnen;

  • Glazen urnen;

  • Urnen keramiek;

  • Moderne urnen;

  • En zelfs urnen voor huisdieren.

Urn

Urnen kopen in Spaarndam bij Lavertu Steenhouwers

Bij Lavertu Steenhouwers kunt u urnen kopen die volledig bij uw wensen aansluiten. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek in de showroom kunnen wij een voorontwerp van de urn maken en een offerte opstellen. Als u het eens bent met het ontwerp gaan wij ermee aan de slag. Als deze af is, kunnen wij deze plaatsen op een begraafplaats in Spaarndam of ergens anders. Om te kijken naar urnen die wij eerder hebben gemaakt kunt u langskomen de Lavertu Steenhouwers showroom, nabij Spaarndam.

Neem contact met ons op