Steenhouwerij Bloemendaal

Lavertu, Steenhouwerij in Amsterdam, is al meer dan honderd jaar expert op het gebied van grafstenen, grafmonumenten en urnen. Deze kunnen van diverse materialen worden gemaakt, maar producten van natuursteen zijn onze specialiteit. Natuursteen is een verzamelnaam voor gesteente dat in de natuur gevonden wordt. Voor grafstenen en -monumenten wordt voornamelijk graniet gebruikt, omdat die steensoort een mooi uiterlijk heeft en goed te bewerken is. Zoekt u dus een steenhouwer voor een waardige grafsteen? Kom langs bij Lavertu Steenhouwers nabij Bloemendaal en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Steenhouwerij

Grafmonumenten bij Steenhouwerij Lavertu nabij Bloemendaal

Bij ons natuursteenbedrijf kunt u terecht voor grafmonumenten op maat. Woont u dus in Bloemendaal en omstreken, kom dan zeker eens langs bij Lavertu Steenhouwers. Wij voeren opdrachten uit volledig naar uw wens. In de showroom staan meerdere voorbeelden van werken die wij kunnen uitvoeren. Hier kunt u naar hartenlust inspiratie opdoen. Voor nog meer ideeën bezoekt u onze website, waar foto’s van veel van onze eerdere werken te vinden zijn. Wij maken het monument volledig naar uw wens. U kunt bij onze natuursteenhandel terecht voor:

Lavertu Steenhouwers, steenhouwerij nabij Bloemendaal

Voor een goedkope grafsteen, mooie urn of imposant grafmonument zit u goed bij Lavertu Steenhouwers, in de buurt van Bloemendaal. Kom langs in onze showroom en ga in gesprek met een van onze medewerkers. Op die manier kunnen wij uw wensen aanhoren en kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Naar aanleiding hiervan kunnen wij een voorontwerp maken en een offerte opstellen. Wanneer u akkoord bent met beide, kunnen wij aan de slag gaan. Kom dus langs bij Steenhouwerij Lavertu, nabij Bloemendaal.

Informatie aanvragen