Steenhouwer Almere

Lavertu is een steenhouwer nabij Almere. Met meer dan 100 jaar ervaring zijn wij zeer bedreven in het maken van grafstenen, urnen en grafmonumenten. Als een echt familiebedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk een goed afscheid en een waardig gedenkteken voor een overleden dierbare is. Wij luisteren goed naar uw wensen en hechten veel waarden aan een goede communicatie met u als klant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Steenhouwer

Natuursteen bewerken tot grafsteen

In onze steenhouwerij in Amsterdam, nabij Almere maken wij de grafstenen, monumenten en urnen. Het meest gebruikte materiaal hiervoor is natuursteen, zoals bijvoorbeeld graniet. Als natuursteenbewerker construeren wij het stuk gesteente totdat deze de juiste vorm heeft. Daarnaast polijsten wij de steen tot deze mooi glanst, of juist een matte finish heeft. Wanneer de steen helemaal gereed is, is het tijd om de tekst en eventuele andere ontwerpen erin te graveren. Wij maken grafstenen van diverse materialen:

  • Natuursteen, zoals graniet en marmer;
  • Ruwe zwerfkeien;
  • Andere materialen, zoals bijvoorbeeld glas.

Steenhouwer in Almere nodig? Kom langs bij Lavertu Steenhouwers

Lavertu is al sinds 1911 actief op het gebied van grafstenen, grafmonumenten en urnen. Diverse generaties hebben gediend in het familiebedrijf en hebben de kennis van het steenhouwen steeds doorgegeven aan de nieuwe lichting. Met zulke vaardige steenhouwers kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen. Kom langs in onze showroom en bespreek uw voorkeuren met een van onze medewerkers. Op basis hiervan kunnen wij voor u een voorontwerp maken en een offerte opstellen. Als alles gereed is, zal een steenhouwer van Lavertu de steen plaatsen op de begraafplaats in Almere.

Neem contact met ons op