Natuursteen Heemstede

Natuursteen is een natuurlijk bouwmateriaal. Dit materiaal wordt gewonnen in een zogenaamde groeve. In feite is natuursteen een stuk aardkorst en dus zeer bijzonder materiaal. Natuursteen is over de hele wereld te vinden en daardoor zijn er heel veel verschillende soorten natuursteen. In onze showroom nabij Heemstede zijn een aantal van deze soorten te vinden. Natuursteen als grafsteen is namelijk een uiterst goede combinatie. Natuursteen kan zich goed verweren tegen invloeden van buiten, waardoor een natuursteen graf relatief weinig onderhoud vergt.

Natuursteen

Natuursteen als materiaal voor grafstenen en grafmonumenten

Net als de meeste natuursteen bedrijven maakt Lavertu Steenhouwers vooral veel grafstenen van natuursteen. Hoewel wij ook met andere materialen werken, speelt natuursteen wel de boventoon. Naast het bewerken en houwen van natuursteen, kunnen wij ook een natuursteen reparatie uitvoeren. Het opknappen en onderhouden van graven en grafstenen is dan ook een van de diensten die wij leveren. Toch is het produceren van grafstenen onze voornaamste bezigheid. In onze steenhouwerij nabij Heemstede maken wij voornamelijk:

  • Natuursteen grafmonumenten;
  • Urn van natuursteen.

Natuursteen Graf

Natuursteen grafsteen Heemstede bij Lavertu Steenhouwers

Kom langs in onze showroom en bekijk alle soorten natuursteen waar wij grafstenen van kunnen maken. Overleg met een van onze medewerkers over de mogelijkheden voor een grafsteen en ontvang binnen korte tijd een voorontwerp en een offerte van ons. Pas als u helemaal tevreden bent gaan wij aan de slag. Wanneer de steen af is kunnen wij deze ook voor u plaatsen op de begraafplaats in Heemstede. De mooiste grafstenen van natuursteen in Heemstede laat u maken bij Lavertu Steenhouwers.

Neem contact met ons op