Maatwerk bij Lavertu

Bij Lavertu Steenhouwers kan ook uw eigen ontwerp door ons worden gemaakt. U overlegt rechtstreeks met degene die uw grafsteen maakt over uw wensen, lettertypen, ornamenten en vormen. Wanneer u tijdens het vervaardigen van uw unieke grafsteen of het grafmonument een kijkje wil komen nemen, bent u van harte welkom in onze werkplaats.

Eerste Gesprek

Tijdens een bezoek aan onze showroom en een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers kunt u rustig en op uw gemak de vele verschillende mogelijkheden bekijken. U kunt tijdens dit gesprek al uw wensen kenbaar maken aan onze medewerker.

Grafsten op maat

 

Vervaardiging Grafstenen

Als u akkoord gaat met de offerte en het voorontwerp, ontvangt u een opdrachtbevestiging van ons en gaan wij aan de slag. Tijdens het vervaardigen van de grafsteen of het grafmonument kunt u een kijkje komen nemen in onze werkplaats als u dat wenst. Vooral het ontwerp van de belettering bespreken wij graag met u voordat we de letters op de steen aanbrengen. Zodra het monument af is wordt het door ons geplaatst op het graf. U krijgt bericht van ons zodra de grafsteen of het grafmonument geplaatst is.

Ontwerpen grafsteen