Grafzerken Aalsmeer

Wilt u een grafzerk laten maken en deze laten plaatsen op een begraafplaats in Aalsmeer? Dan zit u goed bij Lavertu Steenhouwers. Naast grafstenen en urnen maken wij namelijk ook grafzerken op maat. Een grafzerk is de deksteen van een graf en ligt dus haaks op de grafsteen indien deze op het graf staat. Op onze site staan diverse grafzerken afbeeldingen, van werken die wij recent hebben geplaatst. Door deze te bekijken kunt u inspiratie voor grafzerken online opdoen. Mocht u de stenen liever in het echt bekijken, dan bent u van harte welkom in onze showroom nabij Aalsmeer.

Grafzerken

Informatie aanvragen

Zerken, stenen en meer

Lavertu Steenhouwers bestaat al sinds 1911 en is een echt familiebedrijf. Al meer dan honderd jaar wordt de vakkennis van generatie op generatie doorgegeven. Hierdoor zijn wij een echte specialist op het gebied van natuursteen. Wij kunnen perfect voldoen aan uw wensen voor de grafsteen, zo kunt u input geven voor de vorm van de steen, het materiaal en natuurlijk het opschrift dat in de steen gegraveerd zal worden. Bij Lavertu Steenhouwers bij Aalsmeer kunt u onder andere terecht voor:

  • Natuursteen grafzerken;
  • Gedenksteen voor op een graf;
  • Grafstenen;
  • Urnen.

Grafzerken Aalsmeer bij Lavertu Steenhouwers

Kom langs bij ons in de showroom en ga met een van onze medewerkers in gesprek over uw wensen voor een grafzerk. Op basis hiervan zullen wij een voorontwerp maken en een offerte opstellen. Wanneer u daarmee akkoord gaat zullen wij het monument gaan maken. Als deze af is, plaatsen wij het op het graf in Aalsmeer. Voor vragen over grafzerken prijzen of advies over materiaal kunt u contact met ons opnemen. Voor grafzerken in Aalsmeer moet u bij Lavertu Steenhouwers zijn. 

Informatie aanvragen