Grafstenen Voorbeelden Hoofddorp

Grafstenen voorbeelden in Hoofddorp vindt u bij Lavertu Steenhouwers. Bekijk onze grafzerken online en ontdek welk materiaal en welke vorm u het meeste aanspreken. Denk aan grafmonumenten van natuursteen, zoals graniet, Belgisch hardsteen en wit marmer. Ook is het mogelijk een glasplaat als grafsteen te laten graveren.

Grafsteen Voorbeelden

Grafsteen VB

Grafsteen Voorbeeld Amsterdam

 

Meer voorbeelden

Maak uw grafmonument in Hoofddorp persoonlijk met een uniek opschrift  

Sommige grafmonumenten bevatten alleen naam, geboorte- en sterftedatum. Natuurlijk is dit mogelijk. Onze grafstenen voorbeelden in Hoofddorp laten echter ook zien hoe waardevol het kan zijn om een persoonlijke boodschap in uw grafzerk te laten graveren. Voorbeelden van teksten op grafstenen zijn:

  • voorgoed uit ons midden, maar voor altijd in ons hart;
  • in dankbare herinnering;
  • elk afscheid betekent de geboorte van een herinnering;
  • ik ben geborgen en beschermd in het licht;
  • blijvend in onze gedachten;
  • hier rust in vrede;
  • we zullen je nooit vergeten.

Natuurlijk is een eigen invulling ook mogelijk. Ontdek nog meer voorbeelden van opschriften op grafstenen door onze grafzerken online te bekijken.

De mogelijkheden van natuursteen voor uw grafmonument

Tussen onze voorbeelden van grafstenen in Hoofddorp vindt u voornamelijk grafzerken van graniet, Belgisch hardsteen en wit marmer. Graniet is een populaire steensoort, omdat er veel verschillende kleuren mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het roodachtige Dakota of Tan Brown. De glanzend zwarte kleur Star Galaxy wordt ook steeds vaker gebruikt bij het vervaardigen van grafmonumenten. Ook Belgisch hardsteen ziet u vaak terug wanneer u onze graven online bekijkt. Dit materiaal heeft een blauwgrijze kleur en wordt al van oudsher gebruikt bij grafzerken vanwege de goede bewerkbaarheid. Wit marmer heeft een elegante uitstraling en is daardoor zeer geschikt voor het creƫren van persoonlijke grafmonumenten. Wilt u liever een onbewerkte steen? Bekijk de voorbeelden van ruwe stenen grafzerken online. De robuuste vorm maakt dat uw grafsteen uniek is, want geen twee stenen zijn hetzelfde.

Hulp bij het kiezen van een passende grafzerk voor uw dierbare

Meteen na het overlijden van uw dierbare zijn er tal van zaken om over na te denken. Bij Lavertu Steenhouwers begrijpen we dat er veel op u afkomt. Daarom helpen we u graag bij uw keuze van een geschikt graf. In onze voorbeelden van grafstenen vindt u onder andere grafmonumenten met een bepaald cultureel thema. Laat bijvoorbeeld een Arabische, Chinese of Hebreeuwse tekst op uw grafzerk graveren. Bekijk voorbeelden van opschriften op grafstenen en bepaal welke tekst het beste bij uw overleden dierbare past. Hebt u al iets in gedachten of wilt u eerst graag overleggen wat de mogelijkheden zijn? Maak gerust een afspraak om grafstenen voorbeelden in Hoofddorp of omgeving te raadplegen.

Informatie aanvragen