Grafstenen Hoofddorp

De grafstenen van Lavertu zijn al sinds 1911 de meest vakkundige grafstenen in Hoofddorp. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen dankzij onze verfijnde technieken en jarenlange ervaring. Bij ons kunt u tegen scherpe prijzen grafstenen van hoogwaardige kwaliteit bestellen. Wij doen ook aan het maken van bijzondere grafstenen, zoals stenen voor diverse culturen of persoonlijke grafstenen met een foto erop. Wilt u een grafsteen kopen in Hoofddorp? Kom langs bij Lavertu en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Grafstenen Hoofddorp

Grafstenen voorbeelden Hoofddorp
 

Onlangs geplaatste grafstenen
 

Steenhouwerij Lavertu

Lavertu Steenhouwerij is een familiebedrijf opgericht in 1911. Ons doel is het makkelijker te maken voor nabestaanden om te voorzien in een grafsteen. Zo kunnen wij u helpen bij het ontwerpen van een mooie grafsteen bij Hoofddorp met grafsteentekst passend bij de overlede, waarna wij het opleveren van het grafmonument snel en moeiteloos laten verlopen. U kunt bij Lavertu Steenhouwerij terecht voor:

 • Grafstenen kopen, van simplistische modellen tot bijzondere grafmonumenten;
 • Zwerfkei kopen;
 • Een grafsteen graveren;
 • Het laten opleveren van een van onze bijzondere grafstenen in Hoofddorp;
 • Onderhouden en schoonmaken van grafstenen en grafmonumenten door heel Nederland;
 • Ook kunt u bij Lavertu Steenhouwerij terecht voor de inkoop van oude grafstenen.

 

Grafstenen opties Hoofddorp

 

Een bijzonder grafmonument nabij Hoofddorp

Ieder persoon is anders, daarom creëren wij unieke grafstenen nabij Hoofddorp. Unieke stenen, bijzondere vormen en een persoonlijke grafsteen tekst creëren een persoonlijk eerbetoon aan de nabestaande. Dit is mogelijk voor verschillende graven:

 • Een eigen graf is vaak de meest voor de hand liggende keuze. Voor een persoonlijk graf zijn er veel verschillende mogelijkheden voor een bijzonder grafmonument. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een glazen grafmonument, maar ook een zwerfkei kopen als grafmonument creëert een bijzonder graf voor de overledene;
 • Een algemeen graf is een graf met een korte looptijd, waarvan de rechten toebehoren aan de eigenaar van de begraafplaats, vaak de gemeente. De grafsteen voor een algemeen graf heeft vaak een kleiner formaat waarvan de maten niet vastliggen. Bij Lavertu kunt u ook terecht voor deze grafstenen in Hoofddorp.
 • Kiest u voor een urnengraf? Wij hebben ruim honderd jaar ervaring met het maken van mooie en bijzondere urnen van allerlei materialen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor een unieke grafurn in Hoofddorp binnen uw budget.

Neem contact met ons op
 

Grafstenen voorbeelden

Op onze site vindt u enkele grafstenen voorbeelden bij onze onlangs geplaatste grafstenen. Tussen deze voorbeelden grafstenen zitten grafstenen van verschillende vormen, maten en materialen, zoals natuursteen grafstenen en glazen grafstenen. Ook bijzondere grafmonumenten maken wij met grote zorgvuldigheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zwerfkei grafmonument, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor een bijzonder grafmonument. U vindt de verschillende mogelijke grafstenen online op onze website. Wilt u een unieke grafsteen laten ontwerpen? Kom dan gerust eens langs om uw wensen met ons te bespreken.

Showroom grafstenen Hoofddorp

Grafstenen Voorbeelden Hoofddorp

 

Waar kunt u grafstenen kopen nabij Hoofddorp?

Onze werkplaats en showroom in Amsterdam is goed te bereiken, maar niet alleen voor grafstenen in Amsterdam kunt u bij ons terecht. Wij leveren uw grafsteen op maat door heel Nederland. Van het leveren van grafstenen in Rotterdam tot het plaatsen van grafstenen in Hoofddorp, voor een persoonlijke en zorgvuldig gemaakte grafsteen kunt u terecht bij Lavertu Steenhouwerij. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hoe wij u kunnen bijstaan in het proces van het maken van een persoonlijk grafmonument.

Prijzen grafstenen

De kosten voor een grafsteen kunnen onderling redelijk verschillen. De meest standaard grafstenen zijn over het algemeen redelijk goedkope grafstenen, meer gepersonaliseerde grafstenen zijn vaak iets prijziger. Hierdoor kunnen grafstenen prijzen redelijk ver uit elkaar liggen. Enkele manieren waarop u het grafmonument persoonlijker kunt maken zijn:

 • Het laten graveren van een persoonlijke tekst voor op het grafmonument;
 • Een foto laten graveren in of toevoegen aan het grafmonument;
 • Het toevoegen van accessoires aan het graf, zoals een mooie vaas voor de bloemen of beeldje dat kenmerkend is voor de overledene.

U kunt contact met ons opnemen of langskomen om uw wensen met ons te bespreken, dan stellen wij een passende offerte voor u op. Wij kunnen uw ideale grafsteen maken en afleveren op de gewenste plaats in Hoofddorp, zo kunt u zich concentreren op andere belangrijke zaken.

Grafstenen Hoofddorp bij Lavertu Steenhouwers

Bij Lavertu kunt u onze grafstenen online bekijken. Wij hebben meerdere grafstenen voorbeelden op onze site staan, waar u wellicht inspiratie uit op kunt doen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor grafstenen of over grafstenen prijzen nabij Hoofddorp? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn zes dagen per week geopend, kom gerust een keer langs in onze showroom om uw wensen met ons te bespreken. Wij zullen luisteren naar uw voorkeuren en een offerte op maat maken. Pas als u het ermee eens bent, zullen wij beginnen met het produceren van het grafmonument. Voor de mooiste grafstenen in Hoofddorp moet u bij Lavertu zijn.

Neem contact met ons op