Grafsteen Diemen

Een grafsteen plaatsen op een begraafplaats in Diemen kan volledig geregeld worden door Lavertu Steenhouwers. Een grafsteen tekst en het gewenste ontwerp kunt u doorgeven aan een van onze steenhouwers. Kies bijvoorbeeld voor een foto op de grafsteen of laat de grafsteen Engels graveren. Al uw wensen worden meegenomen in het voorontwerp van de grafsteen, zodat we samen iets kunnen creĆ«ren dat echt past bij de overledene. Kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen, uw wensen door te geven en persoonlijk advies te krijgen. 

Neem contact met ons op

Grafsteen Amsterdam

Diverse materialen

Een grafsteen kan gemaakt worden van verschillende soorten materiaal. Wanneer u een grafsteen kopen gaat, is het belangrijk om na te denken over de uitstraling die de steen moet hebben. Het materiaal hangt natuurlijk ook af van uw budget voor de grafsteen. Zo kunt u kiezen voor een relatief goedkope grafsteen, of juist voor een exclusiever materiaal kiezen. Een aantal voorbeelden van grafstenen die wij maken zijn:

  • Een grafsteen van graniet;

  • Een grafsteen gemaakt van een zwerfkei;

  • Een glazen grafsteen. 

Tekst op grafsteen laten graveren in Diemen

U kunt zelf teksten voor de grafsteen aanleveren en aangeven welke soort letters u op de steen wilt. Wij zullen een voorontwerp en offerte maken van de tekst, grafsteen en plaatsing. Wanneer u hiermee akkoord gaat, zullen wij beginnen aan de grafsteen. Om de tekst na plaatsing in Diemen mooi te houden kunt u zelf de grafsteen schoonmaken of deze laten onderhouden. De kosten voor grafsteen graveren kunnen onderling nogal verschillen, vraag onze medewerkers om advies op maat. 

Foto op grafsteen

Als u de grafsteen echt heel persoonlijk wilt maken, kunt u ervoor kiezen om een foto op de grafsteen te laten plaatsen. Zo een foto kan op meerdere manieren gemaakt worden, onder andere afhankelijk van het materiaal van de grafsteen, de tekst voor grafsteen en uw eigen voorkeur. Iedere foto kan in principe gemaakt worden voor op de grafsteen, overleg met een van onze medewerkers over uw wensen voor de grafsteenfoto

Budget grafsteen in Diemen

Wat kost een grafsteen? Grafsteen prijzen kunnen zeer verschillen, waardoor deze veel gestelde vraag lastig te beantwoorden is. De kosten grafsteen Diemen hangen onder anderen af van het soort steen waar u voor kiest, de te graveren tekst grafsteen en of u wel of niet een foto op het monument wilt plaatsen. U kunt dus een grafsteen zoeken die relatief goedkoop is en deze heel simplistisch houden, maar u kunt ook kiezen voor veel details op de steen. Al deze keuzes hebben invloed op de prijs van een grafsteen.

Grafsteen Diemen van Lavertu Steenhouwers

Kom langs in onze showroom en vraag een van onze om persoonlijk advies. Aan de hand hiervan zullen wij een voorontwerp maken en een bijpassende offerte opstellen. Wanneer u hiermee akkoord gaat kunnen wij beginnen met het fabriceren van de steen. Voor een grafsteen die volledig voldoet aan uw wensen komt u naar Lavertu Steenhouwers, nabij Diemen.

Neem contact met ons op