Grafsteen Tekst Almere

Door uw grafsteen tekst nabij Almere te laten graveren door Lavertu Steenhouwers bent u verzekerd van goede kwaliteit. Wij kunnen u helpen met de grafsteen tekst maken en ontwerpen voor op het monument. Een van onze speerpunten is goede communicatie, zodat u op de hoogte bent van de ontwikkeling van het grafmonument en het precies wordt zoals u voor ogen had. Wilt u advies over een passende overlijdens tekst voor op een grafsteen of heeft u andere vragen over het ontwerpen of renoveren van een grafsteen of gedenkteken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het realiseren van wat u in gedachten heeft.

Neem contact met ons op

graf tekst goud afwerken

Hoe ontwerp je een passende tekst voor op een grafsteen?

Het is belangrijk goed na te denken over de tekst voor op een grafsteen. Veel monumenten bevatten de naam, geboortedatum en sterfdatum, waaraan soms nog een persoonlijke tekst wordt toegevoegd. Denk daarbij aan overlijdens teksten en In Memoriam teksten. Er zijn diverse soorten grafteksten, maar de beste voor op de steen voor uw dierbare is een persoonlijk geschreven tekst. 

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor een tekst voor op grafsteen voor u op een rijtje gezet, zodat u kunt kiezen welke het beste past bij het monument:

  • Er zijn verschillende aspecten van de tekst om over na te denken. Een grafsteen tekst kan bijvoorbeeld een aanhef tekst bovenaan het gedenkteken bevatten, zoals “Ter nagedachtenis aan”. Of een aanhef tekst past bij uw gedenkteken is afhankelijk van uw voorkeur;

  • Naast de inhoud van de grafsteen tekst is ook de positie van de tekst op de grafsteen iets om over na te denken. Onze ontwerp specialisten werken samen met u aan een positionering van de letters die past bij uw wensen;

  • Daarnaast kunnen wij u advies geven over welke lettersoort past bij monument en kunt u kiezen waar uw voorkeur ligt;

  • Voor de lettering kunt u onder andere kiezen uit gezandstraalde of verheven letters voor de grafsteen tekst nabij Almere.

Grafsteen tekst Almere

Korte tekst overlijden

Wij denken graag met u mee over mooie teksten, tekst overlijden moeder, lieve spreuken, tekst grafsteen ouders en nog veel meer om samen met u passende overlijdens teksten voor het persoonlijke gedenkteken te ontwerpen. Daarnaast kunnen wij u grafsteen tekst voorbeelden laten zien om te bepalen wat u vindt dat wel of niet past. Korte spreuken werken op een steen vaak het beste, maar mooie teksten kort houden kan lastig zijn. Bekijk een aantal voorbeelden van eerder geplaatste grafmonumenten. 

Grafsteen tekst Almere opstellen met hulp van Lavertu Steenhouwers

Bij Lavertu Steenhouwers kunnen wij u helpen met het opstellen van een mooie tekst voor een gedenkmonument en bent u verzekerd van een eindresultaat van hoge kwaliteit gemaakt met een oog voor detail. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht om een grafsteen tekst te laten onderhouden. Vlekken in natuursteen verwijderen, de letters op de grafsteen bijwerken en elementen toevoegen aan het grafmonument zijn allemaal mogelijkheden om de grafsteen tekst in ere te herstellen. Het bijzetten van de tekst is ook geen probleem hier zijn wij al jarenlang ervaren mee. De grafsteen tekst kosten en grafsteen onderhoud kosten zijn afhankelijk van verschillende aspecten. Neem gerust contact met ons op zodat wij samen met u een unieke grafsteen tekst nabij Almere kunnen ontwerpen.

Neem contact met ons op