Grafsteen schoonmaken Purmerend

Een grafsteen schoonmaken kan een behoorlijk ingewikkelde klus zijn. Het is belangrijk dat u weet met welk materiaal u werkt en hoe u dat schoon moet maken. Daarbij is het vooral belangrijk dat bij het schoonmaken de juiste materialen gebruikt worden. Bepaalde stoffen in reinigingsmiddelen bijten in sommige materialen, waardoor de schade alleen maar erger wordt. Natuursteen schoonmaken is daarom iets dat u beter kunt overlaten aan een professioneel bedrijf, zoals Lavertu Steenhouwers nabij Purmerend.

Grafsteen schoonmaken

Professionele grafstenen schoonmaakdienst in Purmerend

Op internet zijn veel verhalen te vinden over natuursteen schoonmaken met schoonmaakazijn, natuursteen schoonmaken met groene zeep of zelfs schoonmaken met chloor. Ook Leisteen schoonmaken met azijn en marmer schoonmaken met soda wordt wel eens aangeraden. Wees daarbij zeer voorzichtig, u kunt de grafsteen heel makkelijk beschadigen. Als u zeker wilt weten dat de grafsteen geen schade oploopt, kunt u de schoonmaakdienst van Lavertu inschakelen. Wij kunnen onder andere:

  • Marmer schoonmaken;
  • Brons schoonmaken;
  • Graniet schoonmaken;
  • Leisteen schoonmaken;

 

Grafsteen schoonmaken Purmerend door Lavertu Steenhouwers

De medewerkers van Lavertu Steenhouwers zijn zeer ervaren op het gebied van grafstenen en het schoonmaken van grafstenen. Deze dienst leveren we op veel verschillende plaatsen, zo ook in Purmerend. Zo kunnen wij witte vlekken op natuursteen verwijderen, marmer reinigen en diverse ander stenen schoonmaken. Heeft u vragen of opmerkingen over onze professionele grafsteen reiniging? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn zes dagen per week geopend en dus te bereiken via de telefoon of de mail. Laat een grafsteen schoonmaken in Purmerend door Lavertu Steenhouwers.

Neem contact met ons op