Grafsteen Prijs Santpoort

De grasteen prijs die gerekend wordt, hangt volledig af van het soort grafsteen dat u kiest. De prijs van een kleine grafsteen ligt over het algemeen lager dan die van een grote grafsteen. Toch hebben ook graveringen en andere aanpassingen aan de steen invloed op de prijs. Het plaatsen van de grafsteen zit bij ons bij de prijs inbegrepen, hierbij zullen er geen extra kosten berekend worden. De grafsteen kan na aanschaf geplaatst worden in Santpoort.

Neem contact met ons op

Grafsteen Prijs

Wat kost een grafsteen?

De prijs van een grafsteen is afhankelijk van uw wensen. Kosten grafsteen algemeen graf kunnen bijvoorbeeld verschillen van die van een persoonlijk graf of een urn graf. Verder dient er rekening gehouden te worden met de grafsteen tekst kosten, de plaatsing van een grafsteen in Santpoort is inbegrepen in onze kosten. Bij Lavertu Steenhouwers nemen wij al deze kostenposten mee in de offerte die wij u voor het produceren van de grafsteen voor u opstellen. Een goedkope grafsteen hoeft niet altijd voordeliger te zijn, wist u dat de kosten van de grafsteen aftrekbaar zijn van de erfenis, waardoor u minder erfbelasting hoeft te betalen? Grafstenen prijzen bestaan dus uit:

  • Prijs van de steen;
  • Grafsteen graveren prijs;
  • Kosten grafsteen plaatsen in Santpoort;
  • Eventueel kosten grafsteen bewerken;
  • Eventueel kosten grafsteen verwijderen.

Grafsteen prijs Santpoort bij Lavertu Steenhouwers

Wilt u een grafsteen bestelling in de regio Santpoort? Dan moet u bij Lavertu Steenhouwers zijn. Met meer dan honderd jaar ervaring kunnen wij altijd uw ideale grafsteen maken. Heeft u vragen over grafteen prijzen of over een ander aspect van het produceren van een grafsteen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij Lavertu Steenhouwers kunnen wij alles naar uw wens maken, voor een goede grafsteen prijs in Santpoort.

Neem contact met ons op