Grafsteen Onderhoud Overveen

Voor grafsteen onderhoud kan Lavertu Steenhouwers u van dienst zijn. Wij kunnen op professionele wijze de grafsteen schoonmaken in Overveen. Ieder materiaal is anders en heeft om die reden een andere manier van onderhoud nodig. Zo is onderhoud aan een marmeren grafsteen heel anders dan bijvoorbeeld Belgisch hardsteen grafsteen onderhoud. Onderhoud van natuursteen is een van onze specialiteiten.   

Grafsteen Onderhoud

Onderhoud grafsteen Overveen van diverse materialen

Bij het onderhouden van een grafsteen is natuursteen reinigen het belangrijkst. Denk daarbij bijvoorbeeld aan doffe vlekken op marmer verwijderen of aanslag vanuit de natuur verwijderen uit natuursteen. Dit moet op professionele wijze gebeuren, omdat de juiste schoonmaakmiddelen voor het juiste materiaal gebruikt moet worden. Natuursteen schoonmaken is een klus die Lavertu Steenhouwers voor u kan klaren in Overveen. Bij grafsteen onderhoud kunnen wij onder andere:

  • Vlekken in natuursteen verwijderen;

  • Letters op de steen bijwerken;

  • Accessoires vastzetten of nieuwe onderdelen aan het graf toevoegen. 

Grafsteen onderhoud Overveen door Lavertu Steenhouwers

Is de grafsteen van een van uw geliefden aan onderhoud toe? Bij Lavertu Steenhouwers zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden en schoonmaken van grafstenen. Zo kunnen wij het graf weer in ere herstellen, waardoor het er weer strak en netjes bijstaat. Indien gewenst kunnen wij zelfs het graf volledig opknappen. Heeft u vragen over de mogelijkheden van grafsteen onderhoud in Overveen? Neem direct contact met ons op en vraag om advies aan een van onze ervaren medewerkers. Verder bent u ook zes dagen per week van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Lavertu Steenhouwers doet grafsteen onderhoud op veel plaatsen in Nederland, dus ook in Overveen!

Neem contact met ons op