Grafmonumenten Zwaanshoek

Lavertu maakt grafmonumenten en plaatst deze in Zwaanshoek en omstreken. Met meer dan honderd jaar ervaring maken wij het grafmonument precies zoals u deze beschrijft. Uw wensen zijn onze handleiding. In het verleden hebben wij al heel wat bijzondere grafmonumenten mogen maken. Bent u benieuwd naar onze werken? Bekijk onze eerder geplaatste grafmonumenten online op onze website of in onze showroom nabij Zwaanshoek.


Wat zijn de mogelijkheden voor grafmonumenten Zwaanshoek?Grafmonument op maat gemaakt

Omdat Lavertu Steenhouwers grafmonumenten op maat maakt, is er heel veel mogelijk bij ons. Kom langs in onze showroom in de buurt van Zwaanshoek of neem direct contact met ons op voor advies op maat. Wij kunnen aan uw wensen voldoen. Onze steenhouwers zijn gespecialiseerd in het bewerken van natuursteen, maar kunnen ook grafstenen maken van andere soorten materiaal. Dankzij deze uitgebreide vaardigheden en materiaalkennis kunnen wij perfect aan uw wensen voldoen. Wij kunnen onder andere grafmonumenten maken van de volgende materialen:

  • Natuursteen grafmonumenten;
  • Glazen grafmonumenten;
  • CorTenstaal-grafmonumenten;

Budget grafsteen in Zwaanshoek

Wat kost een grafsteen? Grafsteen prijzen kunnen zeer verschillen, waardoor deze veel gestelde vraag lastig te beantwoorden is. De kosten grafsteen Zaandam hangen onder anderen af van het soort steen waar u voor kiest, de te graveren tekst grafsteen en of de maat van het monument. U kunt dus een grafsteen zoeken die relatief goedkoop is en deze heel simplistisch houden, maar u kunt ook kiezen voor veel details en bewerkingen op de steen. Al deze keuzes hebben invloed op de prijs van een grafsteen.
Wij kunnen voor ieder budget een grafsteen maken.


Grafmonumenten Zwaanshoek bij Lavertu Steenhouwers

Voor grafmonumenten van glas, natuursteen of een ander materiaal moet u bij Lavertu Steenhouwers zijn. Wij kunnen voor iedere overledene een gepast grafmonument maken. Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden in een gesprek met een van onze medewerkers. Nadat we uw wensen besproken hebben zullen we u een voorontwerp en een offerte met grafmonumenten prijzen sturen. Vervolgens kunnen wij het monument maken en plaatsen op een begraafplaats in Zwaanshoek. Heeft u vragen over wat we voor u kunnen betekenen of over prijzen van grafmonumenten? Neem dan contact met ons op. Voor grafmonumenten in Zwaanshoek zit u goed bij Lavertu Steenhouwers. 

Informatie aanvragenGrafmonumenten