Glazen grafmonument Velserbroek

Een glazen grafmonument in Velserbroek kunt u laten maken door Lavertu Steenhouwers. Wij zijn al meer dan honderd jaar ervaren op het gebied van grafzerken en grafmonumenten. Hierdoor zijn wij zeer geschikt bij het maken van het monument op het graf van uw dierbare. Kom vooral een keer langs in onze showroom om een aantal idee├źn op te doen, of ga in gesprek met een van onze medewerkers over de mogelijkheden. 

Informatie aanvragen

Glazen Grafmonument Velserbroek

Waarom grafmonumenten van glas?

Glazen grafmonumenten worden steeds populairder, ook in de omgeving van Velserbroek. Dit komt voornamelijk omdat de mogelijkheden voor zo een glazen grafsteen werkelijk eindeloos zijn. Daarnaast zien glasmonumenten er ook nog eens heel strak en verzorgd uit en is het materiaal goed te onderhouden. Nog een aantal voordelen van een grafsteen van glas zijn:

  • Glas met tekst gegraveerd is goed leesbaar;

  • Mogelijkheden voor het verwerken van kleuren en vormen;

  • Mooie uitstraling met een symbolische betekenis. 

 

Persoonlijke begeleiding en voordelige grafsteen glas prijs

Het ontwerpen van een grafmonument kan een lastige klus zijn. Zeker wanneer de overledene geen wensen voor het monument heeft nagelaten, kunnen twijfels en onenigheden bij de nabestaanden nog wel eens de overhand nemen. Om deze twijfels weg te nemen gaan wij graag met u in gesprek. In onze showroom nabij Velserbroek zijn altijd medewerkers aanwezig die u kunnen bijstaan in de beslissingen voor dit ontwerp. Naar aanleiding van dit persoonlijke gesprek kunnen wij voor u een ontwerp maken en een offerte opstellen. Pas wanneer u akkoord gaat met ons voorstel zullen wij aan de slag gaan. Het ontwerp kan bestaan uit een grafmonument van glas, steen of een combinatie, een grafzerk, maar ook toevoegingen zoals stenen vlinders of glazen beelden. Nadat wij het monument gemaakt hebben en u er helemaal tevreden mee bent, kunnen wij deze ook nog plaatsen op het graf, op de desbetreffende begraafplaats in of nabij Velserbroek. 

 

Glazen Grafmonument

Glazen grafmonument in Velserbroek door Lavertu Steenhouwers

Met onze jarenlange ervaringen kunnen wij bij Lavertu Steenhouwers u uitstekend bijstaan in het ontwerpen van een waardig grafmonument voor uw overleden dierbare. Kom langs in onze showroom en doe inspiratie op voor uw ideale grafmonument. Onze medewerkers kunnen u daarnaast antwoorden geven op prangende vragen, over bijvoorbeeld de mogelijkheden van een grafsteen kopen en glazen grafmonumenten prijzen. Mocht u een vraag hebben, maar niet naar de showroom kunnen komen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Laat uw glazen grafmonument ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen in Velserbroek door Lavertu Steenhouwers.

Informatie aanvragen