Foto op grafsteen Vijfhuizen

Denkt u na over een foto op of in een grafsteen nabij Vijfhuizen te laten plaatsen of graveren? Bij Lavertu Steenhouwers werken wij vakkundig en met veel aandacht aan het persoonlijke grafmonument. Wij vinden goede communicatie erg belangrijk en houden u constant op de hoogte om er zo voor te zorgen dat het grafmonument eruit komt te zien zoals u in gedachte heeft. Met een foto maakt u de grafsteen persoonlijker, met bijvoorbeeld een pasfoto of een natuurfoto. Dit is vaak een mooie aanvulling op een persoonlijke grafsteen tekst.

Informatie aanvragen

Foto op Grafsteen

Een bijzonder gedenkteken in Vijfhuizen

Er zijn veel opties voor een bijzonder gedenkteken, zoals het plaatsen van een foto op de grafsteen Vijfhuizen. Ook hierbij zijn er veel verschillende mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Foto op glasplaat: Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een foto in een glasplaat, zoals de foto in glas graveren, zandstralen en lasergravure;
  • Porseleinen foto op grafsteen: Een porseleinen foto wordt vaak gekozen om een foto van klein formaat op de grafsteen te plaatsen om het monument persoonlijk te maken;
  • Foto op tegel voor grafsteen: Naast porselein zijn er nog meer manieren om een foto toe te voegen aan de grafsteen, zoals de foto op een tegel laten vastzetten aan het monument;
  • Gelaserde foto's op de grafsteen: Ook hebben wij bij Lavertu Steenhouwers de mogelijkheid om foto's te laseren op de grafsteen.

Om ervoor te zorgen dat het gedenkmonument precies wordt wat u voor ogen had, gaan we graag met u in gesprek zodat u aan ons kunt voorleggen wat uw wensen voor de grafsteen zijn.

Foto op grafsteen Vijfhuizen

Veel mogelijkheden voor een foto op de grafsteen Vijfhuizen

Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijk grafmonument dat volledig voldoet aan uw wensen of die van de overledene. Door middel van het creëren van een persoonlijke grafsteen tekst en andere toevoegingen, zoals een foto op de grafsteen, kunnen wij bij Lavertu zorgen voor een unieke grafsteen die eer doet aan de overledene. De kosten van een foto op de grafsteen zijn onder andere afhankelijk van de soort foto, de grootte van de foto en het materiaal van het grafmonument. Ook passen wij zonder problemen de foto's aan , denk hierbij aan het veranderen van een achterrgondkleur of het uitsnijden van de desbetreffende foto. Wij nemen graag de verschillende opties met u door, zodat u kunt kiezen welke het beste aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden van het plaatsen van een foto op de grafsteen nabij Vijfhuizen.

Informatie aanvragen