Familiegraf Heemstede

Een familiegraf in Heemstede laten maken? Dan zit u goed bij Lavertu Steenhouwers. Wij zijn namelijk al meer dan honderd jaar thuis in het maken van grafstenen, urnen en grafmonumenten. Het woord ‘familiegraf’ roept nog wel eens vragen op. Wat is een familiegraf? Zoals het woord al zegt is dit een graf waarin meerdere leden van dezelfde familie begraven liggen. Het familiegraf is eigendom van de familie en deze bepaalt dus ook wie er in het graf begraven mag worden. Een familiegraf kopen is duurder dan een algemeen graf, maar werpt op lange termijn vaak wel zijn vruchten af.

Familiegraf

Alles over het familiegraf voor in Heemstede

Een familiegraf komt in vele soorten en maten. Zo kiezen sommige families voor een graf in de buitenlucht en willen andere families juist een volledig overdekt grafmonument of grafkelder. Bij Lavertu Steenhouwers, nabij Heemstede, kunnen wij een familiegraf maken dat volledig aansluit bij uw wensen en die van uw familie. Naast het ontwikkelen van het monument kunnen wij u ook van advies voorzien. Het aanschaffen van zo’n graf roept veel vragen op, zoals wat kost een familiegraf? Hoe zit het met familiegraf schulden? Wij kunnen antwoorden geven op deze vragen, zo weten wij alles over:

  • Familiegraf kosten;
  • Grafrecht familiegraf;
  • De regels en voorschriften van uw lokale begraafplaats.

Familiegraf monument bestellen Heemstede bij Lavertu Steenhouwers

Wilt u een monument of grafsteen plaatsen op een familiegraf? Bij Lavertu Steenhouwers kunnen wij volledig aan uw wensen voldoen. Naar aanleiding van een oriëntatiegesprek maken wij een voorontwerp voor het monument en na een akkoord van u kunnen wij deze gaan maken. Kom langs in onze showroom voor meer informatie over een familiegraf, Lavertu Steenhouwers is goed te bereiken vanaf Heemstede. 

Informatie aanvragen