Keuze van een grafsteen

Bij de aanschaf van een grafsteen komt veel kijken. Daarom geven wij u graag advies in een persoonlijk gesprek over de verschillende grafstenen of urnen, zodat u een afgewogen keuze kunt maken.

Aanschaf van een grafsteen

De verschillende materialen, kleuren, lettertypen en vormen zijn van invloed op de uitstraling van de grafsteen of urn. Graag adviseren en begeleiden we u bij het maken van de keuzes zodat het eindresultaat een grafsteen of urn is dat aan al uw wensen voldoet.

In onze grafsteen en urn showroom ziet u voorbeelden van de verschillende grafstenen, vormen, lettertypen en technieken waaruit u een keuze kunt maken. Tevens hebben wij een groot aantal grafstenen en urnen op voorraad, waaruit wij snel kunnen leveren.

Garantie op uw grafsteen

Lavertu steenhouwers staat garant voor kwaliteit. Onze garantie toont aan dat wij staan voor onze grafstenen, urnen en diensten. Deze garantie is een extra service van 15 jaar en voor u geheel kosteloos.

Na plaatsing van de grafsteen ontvangt u van ons een geregistreerd garantiecertificaat. Dit wordt afgegeven door de Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven, de ABN, waarbij Lavertu steenhouwers is aangesloten.